Par TRANSFORMĀCIJĀM

Stāsts ir par spēcīgām sāpīgām sajūtām noteiktās fiziskā ķermeņa zonās.
Šīs sajūtas ir ieilgušas, izmeklējumi neko nedod un cilvēki, protams, baidās no nezināmā. 

Ļoti bieži tās ir dedzinošas, pulsējošas, smaguma sajūtas, uz kuru fona paātrinās pulss, izjūk elpošanas ritms un cilvēks izjūt spēcīgas bailes, bet starp šīm lēkmēm – stindzinošas bailes, ka šī lēkme atkārtosies vēl un vēl.
Kā likums, tas skar vienu no šīm zonām:
– krūšu centrs (augšpus sirds);
– saules pinuma rajons;
– vēdera lejas daļa un astes kauls.
Ja paskatās uz enerģētisko centru izvietojumu ķermenī (filma “Mirdzošās čakras”), var redzēt, kādas problēmas šobrīd “izdeg” tavā ķermenī jauno frekvenču plūsmā.

Fakts ir tāds, ka tavas dvēseles atvēlētais laiks, lai to “saprastu”, ir beidzies. Un, ja neesi pieņēmis lēmumu, neesi pielicis pūles, lai brīvprātīgi pārveidotu šos emocionāli-bioķīmiskos blokus, tie sāk mehāniski izdegt, izraisot tik sāpīgus simptomus.

Agrāk cilveki vienkarši nomira, kad nevēlējās šķirties no spēcīgiem aizvainojumiem, bailēm un līdzīgām lietām. Tad radās noturīga fiziskā kaite, kas cilvēku noveda pie nāves.
Tagad viss notiek ātrāk un selektīvāk.
Kad cilvēks jau ir daudz ko apzinājies un sevī izmainījis, taču piever acis uz kadu personīgu problēmu, viņam rodas iespēja bezapziņā transformēties caur kādu fantoma slimību (pie noteikuma, ka viņš to pieņem). Protams, process notiks daudz ātrāk un saprotamāk, kad tu godīgi noteiksi šo bloku cēloņus un sāksi tos izstrādāt. Analoģiski stipru sāpju simptomi var būt arī tad, kad tu ļoti strauji mainies. Un “vājās vietas” nespēj caurlaist Plūsmu. Es pati tādā veidā savulaik transformējos un šeit ir ļoti svarīgi saprast – tā ir TAVA izvēle un tu visu to spēsi izturēt. Tāda veida ektrēms ļoti ātri mūs pietuvina Būtībai sevī, jo Gara Spēks – ir vienīgais, kas mums ļauj turpināt dzīvot savā fiziskajā ķermenī.

Gribu atgādināt: dzīvē nav vainīgo, vieni vienīgi cietušie, bet visu, ko mēs piedzīvojam, mēs paši sev esam radījuši. Un tātad arī to visu izmainīt ir mūsu pašu varā.

Svetlana Dobrovoļska
Tulkoja: Ginta Filia Solis

Komentēt