DNS izmaiņas, Gaismas ģenētika un evolūcija

Mani mīļie draugi, šobrīd cilvēkiem ir pieejams ārkārtīgi liels dažādas informācijas klāsts. Un ir īstais laiks dziļāk paskatīties uz procesiem, kas notiek ne tikai šeit uz Zemes, bet arī mūsu Saules sistēmā kopumā, kā arī paskatīties dziļāk sevī.

Pagājušā gada beigās zinātnieku grupa ievēroja 50 sekunžu enerģijas izlādes procesu, kas strauji tuvojās Zemei. Šo notikumu nodēvēja par gamma-uzliesmojumu un pēc oficiālās zinātnes domām tas ir varenākais sprādziens Visumā. Sen jau ir zināma informācija par šādām un līdzīgām parādībām (par kurām ne vienmēr mums ziņo), par to, ka Saule un visa mūsu Saules sistēma uzkarst. Daudzi cenšas to parādīt kā kaut ko briesmīgu un bīstamu cilvēkiem un mūsu planētai. Tomēr tā tas nav. Tas ir dabisks un dievišķs Visuma kosmiskais process, kas pastiprina augtas frekvences enerģiju plūsmu Zemes virzienā un ne tikai. Cilvēki, kuri sevī ir atmodinājuši kundalīnī enerģiju, kuri jūt kā enerģija plūst caur viņu enerģētiskajiem centriem (čakrām), kuri atmodinājuši savu dievišķo apziņu (Radītāja Apziņu), ļoti labi to zina un jūt. Tikai pagaidām viņu ir mazākums. Taču šādu cilvēku kļūst arvien vairāk un šis process paātrinās un to veicina šīs jaunatnākušās enerģijas.

Šis process maina cilvēku DNS. Un tas nav tukšs un nepamatots apgalvojums. Zinātne pierādījusi to, ka šo apstākļu ietekmē mainās cilvēku ģenētika. Mēs visi arvien vairāk kļūstam par Gaismas Būtnēm, kādas patiesībā vienmēr arī esam bijušas. Šis ir atgriešanās process, lai atcerētos paši sevi, kas mēs patiesībā esam.

Ir ļoti svarīgi apzināties, ka šo vibrāciju plūsmu nevar apstādināt. Protams, ir spēki, kas cenšas to bremzēt (jo tiem pašiem šīs augstās enerģijas ir nepieejamas), tie cenšas cilvēkus iegrūst baiļu, trauksmes, apātijas un skumju stāvoklī (jo šiem stāvokļiem ir ļoti zemas vibrācijas). Taču pat tas ir dabisks process, jo arī tiem ir sava vieta Dievišķajā plānā. Mums ir nepieciešams izgāzt visu šo uzkrājušos negatīvu, apzināties, kas tas ir, un izaugt no visām šīm zemās frekvences izpausmēm. Tas vajadzīgs, lai sāktu atbilst planetārajām frekvenču izmaiņām, kopā evolucionēt jaunā beznosacījumu mīlestības un vienotības realitātē.

Šie notikumi tika minēti senajos rakstos un mācībās, daudzas no kurām kļuva par mūsdienu reliģijām.

Taču tajās visbiežāk visi šie notikumi tiek parādīti kā kaut kas baiss un graujošs, nosaucot to par apokalipsi vai pasaules galu. Nē, mīļie. Tā ir evolūcija. Un sākums jaunai Gaismas pasaulei. Jaunai realitātei, kurā vairāk nebūs tas, ko mēs saucam par mācībām un pārbaudījumiem duālajā pasaulē – šodienas zemes 3. dimensijā. Mums šajā procesā palīdz kosmiskie spēki, kas palīdz, bet neiejaucas katras dvēseles brīvajā gribā.

Vai vari iedomāties pasauli bez kara, bez bada, bez naida, bez kontroles un noziegumiem. Vai vari iedomāties absolūtu brīvību, mīlestību un vienotību? Un tā būs, kad būs pilnībā izmainījusies mūsu kolektīvā apziņa. Kad tā būs tik tīra, ka jebkuras manipulācijas ego līmenī būs neiespējamas. Skaidrs, ka tādās vibrācijās nebūs iespējama zemo frekvenču klātbūtne. Tieši tāpēc arī ir nepieciešamas šīs zemes dualitātes mācības, kurās cilvēks vēl nav gatavs izkāpt no sava egocentrisma, bailēm, nemīlestības, naida, skaudības, skopuma, alkatības un tādam nonākt augstās vibrācijās ir neiespējami, tāpēc pati daba liek tam evolucionēt. Arī par to daudz tiek rakstīts un runāts.
Un, ja paskatās svētajos rakstos, tad varam redzēt, kā tas notiks. Tas, kurš apzinās savu dievišķo būtību un evolucionēs ārpus visām manipulācijām, kopā ar šo planētu nonāks augstākā eksistences līmenī – dimensijā. Tas arī ir Augšupejas process.

Tas, kurš vēl tam nav gatavs, kurš nav gatavs ne brīvībai ne mīlestībai, ne labestības izpausmēm un rūpēm par otru, bet atrodas egocentriskā tumsā – paliks uz “otru gadu”, lai piedzīvotu visu žo zemes pieredzi atkal un atkal, kamēr dvēsele sevi neapzināsies kā Radītāju – absolūtu mīlestības un gaismas būtni.

Un tomēr, kas šobrīd būtu jadara? Kas jāapzinās un sev jāatgādina?

Pats galvenais ir atteikties no bailēm. Bailes nav reālas. Tā ir izvēle. Tā ir macībstunda, kuru šeit piedzīvo katra dvēsele. Baiļu stāvoklis neļaus tev pieņemt šīs enerģijas, bailes tās bloķēs. Precīzāk, tu pats tās bloķēsi, jo piedzīvot bailes izvēlas pats cilvēks. Un tām jātop atbrīvotām.

Otrais ir karma. Un tāpēc būs labi, ja atlaidīsi visu un visus, kas bija tavā dzīvē. Piedod un apzinies, ka nav vajadzības pat piedot. Katrs izgāja tās mācībustundas un pieredzi, kas dvēselei bija vajadzīgas izaugsmei. Kā? Vienkārši apzinies, ka, ja radība spēj pieņemt jebkuru pieredzi no beznosacījumu mīlestības stāvokļa, tā evolucionē ātrāk.

Nē, tas nenozīmē, ka tev jāpagriež otrs vaigs vai jāpiesauc savā dzīvē mocības. Ja reiz tas jau ir noticis – tas jāpieņem no beznosacījumu mīlestības stāvokļa un jāatlaiž. Un nevajag atkal radīt jaunu smagu karmu. Arvien vairāk šobrīd mainās mūsu domāšanas veids. Jo plašāka kļūst mūsu apziņa, jo smalkāks plīvurs mūs šķir no pavisam citas realitātes. Vecās paradigmas un arhaiskās sistēmas aiziet, lai atbrīvotu vietu jaunajam. Bet ne tam jaunajam, ko tik uzstājīgi mums cenšas uzspiest tie, kuri šobrīd te valda kalpojot svešai varai. Zeme ir dzīvs organisms. Tā attīstas tāpat, kā mēs un iziet jaunā iemiesojumā.

Un šis ir visbrīnišķīgākais un svarīgākais laiks šīs planētas un civilizācijas vēsturē. Un tas nav kaut kur aiz kalniem, mēs to piedzīvojam tieši tagad.

Atbildes un zāles nav kaut kur ārpusē, tās ir mūsos – mūsu sirdīs un dvēselēs.

Tikai jāatrod to atslēgas beznosacījumu mīlestības enerģijās.
Es esmu pateicīgs būt kopā ar jums šajā laikā, pateicīgs par iespēju iedvesmot un motivēt jūs izaugsmei un pārmaiņām patiesā evolucionārā ceļā.

Lai iedvesmas spēks un Gaisma ir ar jums.

Vlad Freedom
Tulkoja: Ginta Filia Solis

P.S. Zinātniskais pamatojums visam augstāk teiktajam ir arī ŠEIT

Komentēt