Sirds un baiļu enerģijas

sirds un bailes

Tagad parunāsim par to, kā atpazīt to, vai tu rīkojies sirds balss vai baiļu un ego vadīts.
Es vēlos tev uzdāvināt pāris atslēgas tam, kā atpazīt sirds enerģiju, atrodoties vidē, kurā šī enerģija nebūt nedominē. Parasti tev ir jācīnās par to, lai dabūtu to, ko vēlies. Īpaši darbā, kur ir milzīga konkurence un ego pretstāvēšana. Ļoti bieži tev nākas būt par kaut ko citu, nekā esi, lai saņemtu atzinību. Sirds gan saka: tā nevajadzētu būt. Tava sirds vēlas daudz patiesāku darbības veidu. Šī vēlme tevī ir ļoti spēcīga. Tāpec es velētos paskaidrot, kā strādā sirds enerģijas un kā tu vari tās atpazīt.

Sirds enerģijas neizdara nekadu spiedienu. Tās pēc savas dabas ir ļoti maigas. Sirds ar mums runā caur intuīciju. Sirds dod tev maigus grūdienus, mājienus un nekad neteiks kaut ko, kas pildīts ar spiedienu un baiļu emocijām.

Tāpēc pirmo sirds enerģētisko plūsmu es nosauktu par nepiespiestības plūsmu. Savā ikdienas dzīvē tu vari ieraudzīt, kuros brīžos viss notiek viegli, līdzeni un dabiski un, kur pastāvīgi savu mērķu sasniegšanā tu sastopies ar šķēršļiem un pretestību. Pēdējā gadījumā tas nozīmē tikai to, ka tu neesi harmonijā ar savu sirds enerģiju. Sirds enerģijas noslēpums ir tajā, ka tā savus brīnumus dara nevis caur spēku, bet maigi, viegli un nepiespiesti.

Uzdrošināties sekot savai intuīcijai ir viens no svarīgakajiem priekšnoteikumiem, lai sasniegtu harmoniju ar savas sirds enerģiju, ko es nosaucu “nepiespiestības plūsma”.

Ja runājam par darbu un radošumu, kur sirds enerģija nav acīmredzama, sekošana savai  intuīcijai atver tev negaiddītas iespējas. Tā tuvina tevi Mājām – tai vietai, kurai pēc savām enerģijām tu piederi.

Pamela Kribbe “Darbs, nauda un radošums”
Tulkoja: Ginta FS

Komentēt